Знак народної пошани: представників цивільного сектору нагородили відзнакою 'Хрест громадянських заслуг'

Наприкінці травня, в столиці, на території Національного заповідника "Софія Київська", відбулося нагородження цивільних українців, які своєю працею допомагають українським воїнам наблизити перемогу у війні. 

Загалом лауреатами віднаки, яку вручав легендатний Сумрак – Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук, стали 37 осіб, організацій та компаній. 

"Сьогодні надзвичайний день: ми вшановуємо Героїв без зброї – простих людей, які щоденно працюють на благо України, усіляко допомагають в тилу і на фронті, піклуються про мільйони українців, і всі ми разом, маленькими кроками, йдемо до великої спільної мети – Дня Перемоги", – зазначив Олександр Сопов, директор ВТО "Орден" та ВГО "Країна", один з організаторів нагородження. 

Відео дня

Серед представників бізнесу, вшанованих відзнакою, був й "Інтергал-Буд", найбільший приватний забудовник країни.

"Для нас надзвичайна честь доєднатися до когорти компаній, які було відзначено "Хрестом громадянських заслуг". Перелік представників бізнесу, що отримали нагороду, не був широким. І нам дуже приємно, що саме діяльність "Інтергал-Буд" в процесі посилення обороноздатності країни було помічено. Такі нагороди надихають на подальшу плідну роботу", – повідомила Анна Лаєвська, комерційна директорка будівельної компанії.