Олександр Онищенко з новонародженою донькою / фото facebook.com/aleksandr.onyshenko

Колишній народний депутат-втікач Олександр Онищенко оголосив про народження доньки.

Фото з новонародженою він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Ось знову став батьком.  Життя триває. Дякую тобі, господи, за все", – підписав він знімок.

Дівчинку назвали Веронікою. У Онищенка всього четверо дітей.

Читайте такожУ Києві поховали матір екс-нардепа Онищенка, фігурантку "газової справи" (фото)За пару днів до цієї новини екс-нардеп Олександр Онищенко заявив, що отримав російське громадянство та до кінця року має намір відмовитися від українського. 

Справа Онищенка: що відомо

Детективи Національного антикорупційного бюро України в грудні 2015 року почали розслідування справи про розкрадання коштів при видобутку та продажу газу за договорами спільної діяльності "Укргазвидобування", в результаті якої державі завдано збитків на суму близько 3 мільярди гривень.

За версією слідства, з січня 2013 року по червень 2016 року члени злочинної організації протиправно заволоділи 1,6 мільярда гривень, отриманими від реалізації газу, в результаті чого ПАТ "Укргазвидобування" було завдано збитків у розмірі понад 740 мільйонів гривень.

Слідство встановило причетність до участі у скоєнні злочинів 29 осіб. З них сім, у тому числі організатор схеми Онищенко, перебували в розшуку.

Наприкінці листопада 2019 року Онищенка затримали в Німеччині за запитом НАБУ і САП.

У травні 2020 року Німеччина відмовила Онищенку в наданні політичного притулку та закликало його негайно покинути територію країни. 

А Вищий земельний суд Ольденбурга відмовив в екстрадиції Онищенка. Судді вирішили, що наразі не можна встановити, чи здійснюється кримінальне переслідування Онищенка в Україні з політичних мотивів. Суд також скасував ордер про його арешт.

Вас також можуть зацікавити новини