Юрій Сьомін зрівняв себе з Лобановським

Коментуючи заяви Ігоря Суркіса про незадовільну гру команди, Сьомін сказав, що свої завдання виконав.

"Одноразові поразки будуть. Чемпіонат України ще не закінчився, ми перебуваємо на другому місці. Ми в змозі наздогнати Шахтар і в змозі лідирувати. Були в змозі. У нас було 6 нових гравців, які практично не пройшли підготовку. Ми отримали дуже велике навантаження в цих 4 матчах кваліфікації Ліги чемпіонів. Так що цей спад був природний. І слова Ігоря Михайловича - це тільки слова", - заявив Сьомін, якого цитує football.ua.

Своє майбутнє Сьомін бачить в російському футболі.

Відео дня

"Бачу себе помічником російського футболу. Треба трохи відпочити, навантаження було дуже велике. У мене майже не було перерв протягом багатьох років. Визначимося зі своїм майбутнім найближчим часом. Треба ще закінчити епопею з київським Динамо. Ще раз хочу сказати: у мене від київського Динамо най-найпозитивні враження. Це щоб ніхто не подумав", - додав Сьомін.

"І, напевно, ніхто не закреслить той факт, що російський тренер був чемпіоном України. Напевно, ніхто не закреслить той факт, що російський тренер три рази виводив команду в груповий етап Ліги чемпіонів. Є і ще досягнення. На міжнародній арені я друга людина, яка набрала таку кількість очок після Валерія Васильовича Лобановського. Якщо у нього було 48, то у мене 35 очок ", - заявив "російський тренер".