Дерев'янченко повернеться на ринг восени / фото: BoxingScene

Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) близький до домовленості про поєдинок з казахстанцем Геннадієм Головкіним (39-1-1, 35 КО) за чемпіонський пояс IBF.

Українець може заробити не менше 5,5 мільйона доларів за наступний вихід на ринг, про чим повідомив в Twitter авторитетний інсайдер Ленс Пагмайр.

Читайте також"Велике випробування": Ломаченко прокоментував майбутній бій з Кемпбеллом

Відео дня

Пагмайр зазначив, що ця сума близька до тієї цифри, яку пропонували Дерев'янченку за бій з Саулем Альваресом. Найближчим часом сторони можуть домовитися.

Спочатку володарем титулу IBF і наступним суперником українського претендента повинен був стати саме Альварес. Однак мексиканець в результаті вирішив уникнути зустрічі з українцем на рингу і був позбавлений пояса.

Нагадаємо, що свій попередній бій Дерев'янченко провів у квітні, вигравши у німця Джека Кулкая, і став обов'язковим претендентом на пояс IBF. Українець вже вдруге в кар'єрі проведе чемпіонський бій. У 2018 році роздільним рішенням суддів він програв Деніелу Джейкобсу в поєдинку за титул IBF.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в команді українця Олександра Гвоздика підтвердили проведення об'єднавчого бою з російським чемпіоном.