Дерек Чісора / REUTERS

Промоутер Едді Хірн розповів, що наступним суперником українця Олександра Усика (17-0, 13 КО) може стати британський ветеран Дерек Чісора (32-9, 23 KO).

Після перемоги над Девідом Прайсом Чісора заявив, що в наступному поєдинку хотів би зустрітися проти Усика або Джозефа Паркера. Хірн підтвердив, що бій Усик - Чісора може бути організований у лютому.

Читайте також"Забудь про танці": колишній суперник Віталія Кличка викликав на бій Усика

Відео дня

"Думаю, поєдинок Чісори проти Усика або Паркера відбудеться в лютому наступного року. Чісора - це серйозна проблема. Він дуже розумний боксер, який показує відмінний пресинг, добре працює по корпусу. На поєдинки з його участю цікаво дивитися", - сказав Хірн в інтерв'ю iFL TV.

"Усик сказав мені, що хоче у наступному поєдинку битися за титул чемпіона світу. Але якщо Усик передумає і скаже мені, що хоче організувати бій з Чісорою в лютому, то я допоможу йому з цим", - додав промоутер.

Раніше Усик заявив, що хотів би провести чемпіонський бій проти переможця реваншу між Ентоні Джошуа (33-1, 22 КО) і Енді Руїсом (22-1, 21 КО), які зустрінуться в грудні.

Нагадаємо, Чісора неодноразово влаштовував скандали в рингу і за його межами. Зокрема, британець відомий тим, що плюнув в обличчя Володимиру Кличку, а також дав ляпаса Віталію.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в США Усик зустрівся з Тайсоном Ф'юрі.