Ентоні Джошуа / REUTERS

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що в своєму наступному бою хоче зустрітися на рингу з українцем Олександром Усиком, а не з болгарином Кубратом Пулєвим.

Слова Джошуа наводить metro.co.uk.

"У мене є варіант, якому я віддаю перевагу, але я не хочу, щоб здалося, що я не поважаю іншого бійця. Я хотів би зустрітися з більш сильним суперником, принаймні, на папері. Вони обидва хороші боксери, але той, з яким я хотів би провести бій - краще", - сказав Джошуа.

Відео дня

Читайте також"Хоче шматок пирога": Джошуа має намір перемогти Усика у наступному році

"Я повинен розглядати їх обох, як справжніх вбивць, і не допустити торішню помилку. Але Усик досяг більшого. У нього дуже хороший послужний список, так що я би вибрав Усика, враховуючи те, наскільки він сильний", - додав британець.

Нагадаємо, WBO і IBF вимагають від Джошуа провести обов'язковий захист титулу. Усик є обов'язковим претендентом по лінії WBO, а Пулєв - IBF. Таким чином, британському боксеру, ймовірно, доведеться робити вибір і залишити один з поясів вакантним.

Промоутер Джошуа Едді Хірн, який також представляє і Усика, заявив, що британець не хоче залишати один з поясів вакантним:

"Ми не хочемо звільняти пояс. Повинна бути якась черговість. Я знаю, що IBF - зараз перший на черзі, але, можливо, ми не зможемо домовитися з Пулєвим, і Ентоні зустрінеться спершу з Усиком".

Як повідомляв УНІАН, раніше промоутер заявив, що Усик спершу може провести бій проти Дерека Чісори.