Чухаджян продовжує лікування / instagram.com/karen_chukhadzhyan

Український боксер Карен Чухаджян, який виступає у напівсередній вазі, зізнався, що опинився в лікарні через те, що заразився гепатитом А від росіянина Сергія Воробйова, з яким боксував на початку лютого.

Читайте також"Затримали на кордоні": український боксер розповів, як з'єднання їздив на бій в Росію

Про це українець повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

"Як проходить ваш карантин? Сподіваюся, що ви не забуваєте про тренування навіть вдома. Хотів би і я показати свої домашні тренування, але зараз я на вимушеному відпочинку. Так сталося, що мій карантин розпочався ще на початку березня, коли мене поклали в лікарню. Справа в тому, що під час бою я заразився гепатитом А (хвороба Боткіна). Заразився ним від суперника. Скажу відразу, він сам не знав, що хворий. Тому я не тримаю зла, ні в чому нікого не звинувачую і вас прошу утриматися від негативних коментарів. Сергій написав мені та сказав, що йому шкода, що так вийшло.

Інкубаційний період гепатиту А становить близько 21 дня, тобто весь цей час ти не відчуваєш ніяких симптомів і не знаєш, що хворієш. Так було і зі мною, близько місяця я ні про що не підозрював. У лікарні я пролежав 3 тижні. Зараз вже минув тиждень після моєї виписки. Почуваюся добре, п'ю ліки, дотримуюсь дієти та відновлюю печінку", - написав Чухаджян.

Боксер також додав, що наступний бій відбудеться не раніше осені, оскільки йому необхідно завершити лікування:

"Поки мені заборонені важкі фізичні навантаження, тому наступний бій буде не раніше осені, тим більше зараз бої ніхто не проводить через коронавірус. Моя мета зараз - відновитися і повернутися в ще кращій формі. Я налаштований рішуче. На щастя, гепатит А повністю виліковується. Ще в мене тепер імунітет до цієї хвороби, шукаю у всьому плюси".

Поєдинок пройшов в Калінінграді та завершився перемогою Чухаджяна роздільним рішенням суддів. Боксер з Києва заволодів поясом WBA International і здобув 16-ту перемогу поспіль.

УНІАН раніше публікував відеоогляд бою Чухаджян - Воробйов.