Кріштіану Роналду оголосив бойкот Лізі націй - журналіст / REUTERS

Італійський журналіст Танкреді Палмері розповів нові подробиці скандальної історії навколо нападника «Ювентуса» Кріштіану Роналду.

Американська модель Кетрін Майорга стверджує, що Роналду зґвалтував її в Лас-Вегасі в червні 2009 року. У 2010 році Майорга підписала угоду про нерозголошення з юристами гравця, за мовчання вона отримала 375 тисяч доларів. Восени 2018 року Майорга докладно розповіла про справу, у вересні поліція відновила справу.

Читайте такожСекс-скандал з Роналду набірає обертів: ще три дівчини висунули звинувачення проти гравця

Відео дня

Палмері, посилаючись на джерело, наближене до гравця, стверджує, що португалець впевнений, що «Реал» і його президент Флорентіно Перес ведуть проти нього кампанію. Зокрема, 33-річний футболіст вважає, що саме королівський клуб вплинув на рішення УЄФА не вручати йому нагороду найкращому гравцеві сезону-2017/18.

У відповідь Кріштіану вирішив оголосити бойкот Лізі націй – новому турніру УЄФА для національних збірних, повідомляє Tutto Mercato.

Португальці вже провели один матч у цьому турнірі і до кінця року зіграють ще в трьох матчах, проте раніше стало відомо, що Роналду в 2018 році за збірну більше не зіграє.

Як повідомляв УНІАН, сестра Роналду підтримала брата, опублікувавши його фото в костюмі Супермена.