"Олімпік" знову подав апеляцію до КДК ФФУ / Footboom.com

Юрист донецького футбольного клубу Олімпік Олександр Машков прокомментував скандальну історію навколо гравців команд U-21 та U-19, що входять в систему клубу.

У коментарі програмі Football News Машков зазначив:

«Вчора шість дискваліфікованих футболістів, кожен індивідуально, подали документи про перегляд справи у зв'язку з новими обставинами, тому що вони не були присутні на засіданні ані Апеляційного комітету, ані КДК.

Відео дня

Клуб подав апеляцію знову за обставинами що відкрилися, за фактами, які ми встановили за минулі кілька днів відносно пред'явлених нам доказів. І я думаю, що буде лист від УПЛ на підтримку з проханням прийняти і об'єктивно розглянути заяву».

Раніше, навесні нинішнього року, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дискваліфікував обидві юнацькі команди донецького Олімпіка за договірні матчі. Клуб подав аппеляцю, яка була розглянута КДК ФФУ 8 листопада. В результаті, було не тільки залишено в силі попереднє рішення, але і було рішення про довічну дискваліфікацію шести гравців, які брали участь у тих матчах.