Матч "Шахтар" - "Айнтрахт" пройде в Харкові на ОСК "Металіст" / twitter.com/fcshakhtar

УЄФА підтвердив, що перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і "Айнтрахтом" з Франкфурта-на-Майні відбудеться в Харкові, 14 лютого.

Про це повідомляє Sport Arena. Зустріч пройде на харківському ОСК "Металіст".

Нагадаємо, що 25 листопада минулого року був введений воєнний стан в 10 областях України, дію якого було припинено 26 грудня. Через це заключний матч "Шахтаря" в груповому турнірі Ліги чемпіонів проти "Ліона" відбувся в Києві.

Відео дня

Читайте такожВизначилися перші суперники Шахтаря на зимових зборах

Сьогодні, 14 січня, за місяць до гри стартував вільний продаж квитків на матч "Шахтар" - "Айнтрахт". Про початок відкритого продажу повідомила прес-служба донецької команди.

Придбати квитки на гру можна в касах стадіону "Металіст", на офіційному сайті гірників shakhtar.com, у мобільному додатку Shakhtar Tickets (Google Play і App Store), на сайтах-партнерах клубу і в роздрібній торговій мережі Харкова.

Вартість квитків категорії Standard - від 50 до 350 гривень. Також доступні місця підвищеного комфорту SkyUp Сlub (без пакета гостинності) - 500 гривень, Club 1936 (снек-меню) - 1 500 гривень, Roof Club (з пакетом гостинності) - 3 000 гривень, Shakhtar Lounge (з пакетом гостинності) - 3 500 гривень, Sky Box - 4 500 6 000 гривень.