Швед наступні чотири сезону проведе в Селтіку / celticfc.net

Футбольний клуб "Селтік" (Глазго, Шотландія) оголосив про підписання першого в історії українського легіонера своєї команди Мар'яна Шведа.

Угоду було укладено сьогодні, 31 січня, терміном на 4,5 роки, повідомляється на офіційному сайті клубу.

І вінгер, і клуб також вважають, що перед його тривалою кар'єрою в Глазго буде корисно повернутися і продовжувати грати.у Карпатах до кінця сезону. З цією метою він повернеться в Україну до квітня, а потім вже остаточно переїде в Глазго.

Відео дня

У коментарі офіційному сайту клубу Мар'ян підкреслив: «Я дуже пишаюся тим, що я тут, і пишаюся тим, що я українець, який став першим гравцем в моїй країні, що підписали контракт з Селтіком. Особливо пишаюся тим, що це означає для футболу в Україні. Тому я зроблю все можливе, щоб стати прикладом для українських футболістів і відкрити їм двері. Я люблю виходити один на один і підрізати собі м'яч під ліву ногу. І саме тут я сподіваюся вирішити важливі цілі для клубу і дати вболівальникам Селтіка привід для радості. Грати протягом наступних кількох місяців буде величезним стимулом для мене. Так що я можу приїхати сюди з упевненістю в своїх силах і це буде дуже важливо для мене, щоб прийти сюди в максимально хорошій формі.Я знаю, що літо - велике час перед сезоном для європейських команд, тому я хочу бути готовим".