Шахтар проведе перший матч у плей-офф Ліги Європи / facebook.com/fcshakhtar

Сьогодні в Харкові на ОСК "Металіст" відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА в парі Шахтар (Донецьк) - Айнтрахт (Франкфурт, Німеччина).

Гра розпочнеться о 22.00, повідомляє офіційний сайт змагань.

Команди вперше зустрічаються в офіційному єврокубковому турнірі. До цього вони провели між собою два товариських матчі, де обмінялися перемогами. Втім, якщо донеччани виграли свій матч з рахунком 1:0, то франкфуртці - з рахунком 3:0.

Відео дня

В осінній частині єврокубкового сезону Шахтар виступав у Лізі чемпіонів, де зайняв третє місце в квартеті з англійським Манчестер Сіті, французьким Ліоном і німецьким Хоффенхаймом. У вирішальному матчі групового турніру Шахтар у Києві поступився Ліону з рахунком 0:1.

У свою чергу, Айнтрахт блискуче виступив в групі Ліги Європи, показавши стовідсотковий результат - шість перемог у шести матчах. Між тим, суперниками команди були грізні італійський Лаціо і французький Марсель, а також кіпрський Аполлон.

На котируваннях букмекерських контор в сьогоднішньому матчі мінімальна перевага на боці гірників. На перемогу української команди ставки приймаються з коефіцієнтом 2.32 до 1, на нічию - 3.38 до 1, а на перемогу гостей - 3.09 до 1.

Матч Шахтар - Айнтрахт на українському ТБ покаже телеканал Футбол 2.