"Динамо" (U-19) розгромило "Ювентус" у Києві - 3:0 / facebook.com/fcdynamoua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував розгромну перемогу юнаків "Динамо" (U-19) над однолітками з туринського "Ювентуса" і вихід команди до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

«Щойно сказав у роздягальні хлопцям, що якщо ми будемо святкувати і спочивати на лаврах, то це буде їхній останній успіх. У п'ятницю жеребкування, хлопці налаштовані. Якщо люди вірять у себе, то, природно, мета - привезти трофей. За нього треба боротися, і хлопці показали, що вони можуть за нього боротися.

Читайте такожДинамо розгромило Шахтар в Юнацькій лізі УЄФА

Відео дня

Я подякував хлопцям за гру. У команді були не тільки 19-річні, але і 16- і 17-річні гравці, і це говорить про те, що у київського «Динамо» є майбутнє. Прізвища називати не буду, але якщо вони не зупиняться і будуть прогресувати, щоб потрапити у першу команду, то це буде головним досягненням», - зазначив Ігор Суркіс.

Президент "Динамо" також подякував вболівальникам, які прийшли підтримати команду U-19 в матчі з італійським грандом. Гру відвідали понад 11 тисяч глядачів.

«Величезне спасибі всім вболівальникам. Приємно, коли стільки фанів на такому матчі», - сказав Суркіс у коментарі клубному Youtube-каналу "Динамо".

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" (U-19) розгромило "Ювентус" і вийшло в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.