Владислав Ващук застерігає гравців Шахтаря від розслабленості / LuxPlanet.ua

Екс-захисник збірної України Владислав Ващук поділився своєю думкою про майбутній центральний матчі туру між чемпіоном України "Шахтарем" і "Олександрією", яка йде на третьому місці:

- У Харкові скучили за футболом, звичайно, глядачі прийдуть і будуть вболівати за сам футбол, в першу чергу. Що стосується "Олександрії", то команда голодна до офіційних ігор, тим більше у них є завдання – зайняти третє місце в чемпіонаті. Але вони відчули смак перемог і хочуть далі радувати своїх уболівальників. Тому я думаю, що вони дадуть бій "Шахтарю", - зазначив колишній футбоист в коментарі Terrikon.com.

- "Олександрія" добре посилилася в міжсезоння, чи готова команда боротися з "Динамо" за друге місце?

Відео дня

- Я не можу точно сказати, чи готові вони до другого місця. Але те, що вони кожен матч виходять і намагаються викладатися на 100%. Складається відчуття, що вони спочатку грають, потім дивляться в турнірну таблицю. А конкурувати за друге місце будуть чи ні, тут вже подивимося після 5-го туру, зіграного в цьому році.

- Чи стане протистояння Лучкевич – Ісмаїлі вирішальним у матчі?

- Я думаю, це предмет для розмови і в контексті національної збірної. Андрію Шевченко, як головному тренеру, цей матч дасть додаткову інформацію. Ісмаїлі для Лучкевича відмінний "спаринг-партнер", якщо він її продавить і зробить гру на цьому фланзі, тоді я думаю, ми незабаром побачимо Лучкевича у збірній.

- Чи зможе "Олександрія" скористатися втомою "Шахтаря" після Ліги Європи?

- Я б не говорив про втому фізичної, швидше, емоційною. Можливо, мотивація буде не настільки висока. Але все залежить від головного тренера, як він зможе зарядити команду на результат. "Шахтарю" потрібно грати в чемпіонаті України так само, як вони грають в єврокубках. Не можна розслаблятися в УПЛ з "Олександрією", інакше їх в будь-який момент може наздогнати "Динамо".

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Олександрія" відбудеться в понеділок 25 лютого на ОСК "Металіст" у Харкові. Початок гри о 19.00.