Аякс поставив на коліна Реал Мадрид / Reuters

У Мадриді на знаменитому стадіоні Сантьяго Бернабеу завершився матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому Реал приймав Аякс з Амстердама (Нідерланди).

Матч завершився з рахунком 1:4, повідомляє офіційний сайт змагань.

Аякс протягом усього матчу мав перевагу і вже за підсумками першого тайму вів з рахунком 0:2, який виводив гостьову команду в чвертьфінал.

Відео дня

На 7-й хвилині Зієш відкрив рахунок, а через 11 хвилин - на 18-й - Давид Нерес забив другий м'яч у ворота "королівського клубу".

Після перерви малюнок гри не змінився. Мадридці продовжували атакувати, а амстердамці - вичавлювати голи зі своїх нечисленних моментів. На 62-й хвилині Тадіч відмінним ударом з лінії штрафного закрутив м'яч у дальню дев'ятку воріт Тібо Куртуа, і рахунок став 0:3. За 8 хвилин Асенсіо забив гол і запалив надію для Реала, якому залишалося забити два голи за 20 хвилин - 1:3. Але, вже на 72-й хвилині, шикарний удар Шене зі штрафного з кута поля призвела до того, що матч завершився з рахунком 1:4.

Перший матч в Амстердамі завершився також перемогою гостей - Реала - з набагато менш великим рахунком 1:2.

У паралельному матчі в Дортмунді німецька Боруссія вдруге програла англійському Тоттенхем Хотспур - 0:1 (0:3 у першій грі). Єдиний гол у цьому матчі на початку другого тайму, на 49-й хвилині, забив Гаррі Кейн.