Челсі і київське Динамо проведе перший матч у Лондоні / facebook.com/ChelseaFC

Сьогодні в Лондоні відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому "Челсі" прийме на своєму полі київське Динамо.

Матч пройде на стадіоні Стемфорд Брідж в столиці Великобританії.

Переможець Ліги Європи-2012/13 "Челсі" без особливих проблем пробився в 1/8 фіналу і готується зустрітися з київським "Динамо", повідомляє офіційний сайт турніру.

Відео дня

У восьми матчах цієї Ліги Європи "Челсі" здобув сім перемог і один раз зіграв внічию. Восени лондонці домінували в групі L, а в 1/16 фіналу з загальним рахунком 5:1 взяли гору над "Мальме".

"Динамо" також не зазнала особливих проблем на груповому етапі. Кияни фінішували на першому місці в квартеті К, випередивши "Ренн", "Астану" і "Яблонець", а в першому раунді плей-офф впоралися з "Олімпіакосом" (2:2 на виїзді, 1:0 вдома).

"Челсі" і "Динамо" потрапили в одну групу в Лізі чемпіонів УЄФА-2015/16. Чинні чемпіони Англії в двох матчах набрали чотири очки: в Києві була зафіксована нульова нічия, а долю наступної зустрічі на користь лондонського клубу вирішив блискучий штрафний Вілліана в кінцівці - 2:1. Обидва клуби вийшли в 1/8 фіналу ("Челсі" з першого місця), але далі не пробилися.

На котируваннях букмекерських контор господарі матчу виглядають явними фаворитами. На перемогу Челсі можна поставити з коефіцієнтом 1.28 до 1, на нічию - 5.56 до 1, а на перемогу київського Динамо - 11.31 до 1.

Матч Челсі - Динамо на українському ТБ покаже телеканал Футбол 2. Початок гри - о 22.00 за київським часом.