Олександр Хацкевич під час матчу Динамо - Челсі в Києві / Reuters

Головний тренер «Динамо» прокоментував матч проти «Челсі» в Києві.

- Олександр Миколайович, щоб ви змінили, якби у вас була можливість повернутися назад на 2 години?

- Якби була можливість витягнути трохи іншого суперника при жеребкуванні - було б чудово. У нас сьогодні не було великого вибору складу. По сьогоднішній грі важко щось сказати, адже зрозуміло, що ми всі засмучені - тренери, футболісти, вболівальники, - цитує тренера офіційний сайт київського Динамо.

Відео дня

Ми почали виступи у Лізі Європи наприкінці серпня з плей-офф, з тих пір зіграли 12 ігор. Ліга Європи - це зараз наш рівень. І коли нам попалася команда рівня Ліги Чемпіонів - ми побачили, що є дуже велика різниця у класі. Я подякував хлопцям за ці 12 матчів в турнірі, для них це неоціненний досвід.

В нашому чемпіонаті з наших гравців роблять зірок. Вони все це читають, хоча насправді бути розуміють, що це не так. Очевидно, що нам десь нам не вистачило людського ресурсу - травми, картки. Ми могли трошки краще виступити, будь здорові. Але важко вимагати більшого від цих гравців.

- Зрозуміло, що це важке ураження. Можливо будуть говорити про вашу відставку. У вас є відчуття, що ви дали команді все, що могли? Або ви будете продовжувати роботу з командою?

- Це питання ми тут з вами точно не будемо обговорювати.

- Чи знаєте ви, що це була найбільша поразка «Динамо» в єврокубках - 0: 5. І як вам сьогодні гра Гармаша?

- Гармаш забив двічі, але були зафіксовані офсайди. Клас є клас. Не хотілося програвати, але ми бачили навіть по Лізі Чемпіонів - яка велика різниця між просто хорошими командами і топовими командами. Думаю, що з усіх поразок можна винести щось хороше. Немає команд, які не програють. Ми не хотіли програти з таким рахунком, але що сталося, те сталося ...