Ігор Суркіс / ФК "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував гру команди проти "Челсі" і чутки про відставку головного тренера Олександра Хацкевича.

"Ми повністю провалили цей матч. "Динамо" Київ не має права програвати матч з таким рахунком. На цьому етапі треба боротися, і якщо б вони програли, а гравці вийшли "в крові", то я б сказав, що вони віддали всі сили. Було враження, що вони вийшли позмагатися з "Челсі" в майстерності. А майстерність в одних і в інших - як небо і земля", - зазначив Суркіс.

Питання про можливу відставку головного тренера він прокоментував так:

Читайте такожПодвійний провал "Динамо" – що сталося у Лондоні та Києві

"Я не обговорюю відставку Хацкевича. Він працює, і я сподіваюся, що як гравці, так і тренери зроблять висновки з цієї поразки. У єврокубках ми набралися певного досвіду, але ще раз кажу, що вилетіти від такої команди, як "Челсі" - це не гріх, але так беззубо і при повному стадіоні - спасибі нашим уболівальникам, що не освистали нашу команду, гравці в боргу перед ними. Не думаю, що скоро збереться повний стадіон".

"Майстерності може не вистачати, але показувати самовіддачу і бажання порадувати своїх власних уболівальників гравці просто зобов'язані. Нікого не буду виділяти, програла вся команда і всі вони повинні нести відповідальність за таку розгромну поразку. Чи будуть застосовані санкції до гравців? Найбільша санкція для них - це те, що вони зганьбилися перед 65-ма тисячами вболівальників", - заявив Суркіс.

Нагадаємо, "Динамо" зазнало найбільшої домашньої поразки в єврокубках у своїй історії, поступившись "Челсі" - 0:5.