Микола Шапаренко обстриг своє довге волосся / ФФУ

Півзахисник "Динамо" Микола Шапаренко виклав у своєму інстаграмі фото з новою зачіскою. Микола обстриг своє довге волосся, яке до цього було його "фішкою".

Деякі користувачі припустили, що футболіст постригся "на фарт" перед матчем киян з "Шахтарем", який відбудеться 24 квітня в рамках української Прем'єр-ліги.

false

Слід зазначити, що пишна шевелюра Шапаренка за останні два сезони стала предметом для обговорення українських тренерів. Першим про неї заговорив Микола Павлов.

Відео дня

"Вважаю, Коля показує не по роках помірковану гру. Єдине, що йому заважає його зачіска. Бігає по полю і весь час відволікається, щоб поправляти волосся. Може, я в чомусь і помиляюсь, але в мене він з такою зачіскою точно не грав би. У мене б з нею і Марадона не грав", - зазначав Павлов, пише "Трибуна".

Читайте такожКілька гравців "Динамо" кардинально змінили імідж перед матчем з "Астаною" (фото)

За свого футболіста тоді жартома заступився Олександр Хацкевич, сказавши, що Павлов просто заздрить. Екс-динамівець Юрій Максимов перед торішнім матчем з АЕКом в Лізі Європи хвалив динамівську молодь, але розкритикував довге волосся Шапаренка:

"Відверто кажучи, я не знаю, як футболіст може грати з такою зачіскою, поправляючи волосся кожні дві секунди".

Сам же Шапаренко ще минулого літа стверджував, що не позбавиться шевелюри: "Можу волосся в будь-який колір пофарбувати навіть, але стригти не буду".

Як повідомляв УНІАН, Олександр Усик поголився налисо у свій день народження.