Ярослав Ракицький грає за "Зеніт" з січня / фото: ФК Зеніт

Нападник "Зеніта" і збірної Росії Артем Дзюба висловився про українського захисника Ярослава Ракицького, порівнявши його з чемпіоном світу з боксу Олександром Усіком.

Про це Дзюба сказав в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

"Тема України для Ракицького не табу. Ми обговорюємо щось, я навіть не витримав одного разу - як раз передвиборні дебати були між Порошенком і Зеленським. Ми їхали в автобусі, я відразу за ним, Ярослав сидить і дивиться, як вони там шокают, балакають.

Відео дня

Я в якийсь момент кажу йому: "Яра, будь ласка, вимкни, я більше не можу". Він любить свою країну, справжній українець, але не шалений, все прекрасно розуміє - де чорне, де біле. Уособлення адекватного - а-ля Усик", - сказав Дзюба.

Читайте такожРакицький і Тимощук стали чемпіонами Росії у складі Зеніта

Російський футболіст також пояснив, чим саме йому подобається Усик:

"Своїм стрижнем, поведінкою, манерами, як розмовляє, має свою думку. Я не беру те, що він надталановитий боксер, дуже крутий. Люблю і поважаю тих, хто не перевзувається на ходу, а говорить, як є".

Нагадаємо, Ракицький перейшов в "Зеніт" у зимове міжсезоння і виграв з командою чемпіонат Росії.

УНІАН також повідомляв про те, що Андрій Ярмоленко розповів, як в англійському "Вест Хемі" відреагували на перемогу Володимира Зеленського на виборах президента України.