REUTERS

У матчі сьомого туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" приймав лондонський "Арсенал".

Команди зіграли внічию - 1:1.

В середині першого тайму господарі створили перший момент: Андрес Перейра прорвався через центральну зону і пробив, але голкіпер Лено спас "канонірів". Тим не менш, "Юнайтед" ще до перерви вдалося вийти вперед: Рашфорд відпасував на Мактомінея, а той ударом з-за меж штрафного майданчика вразив верхній кут воріт.

"Арсенал" зумів зрівняти рахунок на 59-й хвилині. Сака відпасував на Обамеянга, який переграв Де Хеа. Спочатку арбітр зафіксував офсайд, але після перегляду VAR рішення було змінено.

На 70-й хвилині Мактоміней пробачив "Арсенал", коли пробив головою над поперечиною. У доданий час Лено врятував лондонців, коли пробивав Рашфорд.

"Манчестер Юнайтед" - "Арсенал" - 1:1

Голи: Мактоміней, 45 - Обамеянг, 59

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Туанзебе, Магуайр, Ліндельоф, Янг, Погба, Мактоміней, Джеймс, Лінгард (Фред, 74), Перейра (Грінвуд, 74), Рашфорд

"Арсенал": Лено, Чемберс, Сократіс, Давід Луїс, Колашинац, Гендузі, Джака, Пепе (Нельсон, 75), Торрейра (Себальос, 55), Сака (Уіллок, 80), Обамеянг

Попередження: Перейра, Янг, Рашфорд, Лінгард - Чемберс, Джака

"Арсенал" набрав 12 очок і займає четверте місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. "Манчестер Юнайтед" має в активі дев'ять пунктів і йде десятим.

УНІАН раніше повідомляв, що Зінченко повернувся у стартовий склад "Манчестер Сіті" в переможному матчі з "Евертоном".