Луїш Каштру / REUTERS

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру поділився враженнями від нічийного матчу четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти загребського "Динамо".

Фахівець дав коментар телеканалу "Футбол 1".

Читайте такожПенальті за фол на Пятові приніс Шахтарю нічию проти Динамо у Загребі

Відео дня

"Складний матч. Двоякі відчуття. Відчуваю розчарування, адже у нас була можливість перемогти. Гра була під нашим контролем. У нашої команди була велика душа, яка дозволила дістатися до бажаного результату. Дали потрібну енергію гравці, які вийшли на заміну.

Не той результат, який хотіли. Могли перемогти. Був момент у Матвієнка при рахунку 1:1. Потім при заміні видалили Марлоса, потім травма Степаненка. Але такий футбол, цим він приваблює мільйони людей", - заявив Каштру.

Тренер "гірників" зазначив, що спеціально ризикував, коли команда поступалася в рахунку:

"Нічого не програно і не виграно. В кінці потрібно було прибрати центрального захисника і випускати нападника, адже ми б вилетіли з Ліги чемпіонів. Вірили в цю заміну. Тете - сильний гравець у прострілах, зсувах. Маркос Антоніо вийшов через травму Степаненка.

Всі ці заміни були в надії на гарний результат. У гравців були бажання та енергія. Ми досягли результату".

Наступний поєдинок "Шахтар" проведе 26 листопада проти "Манчестер Сіті" на виїзді, а хорвати відправляться в гості до "Аталанти".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" і "Шахтар" провели чергові матчі в Юнацькій лізі УЄФА.