Андрій Шевченко / REUTERS

Наставник збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу з Сербією, який стане заключним для обох команд у кваліфікації Євро-2020.

Читайте такожСербія - Україна: де дивитися матч відбору на Євро-2020

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Сербія - Україна.

Тренера цитує прес-служба УАФ.

"Що буде мотивувати в цьому матчі? У нас дуже важлива гра з Сербією з точки зору жеребкування. У нас є шанс бути сіяними. Для цього потрібно зіграти вдало. Розуміємо, як серби будуть готуватися до гри. Точно так само повинна готуватися і наша команда.

Мотивація Сербії? Думаю, що їх мотивація правильна, але не думаю, що рахунок відіграє якусь роль. У Львові нам потрібно було заробити три очки, і ми це зробили. Після матчу я сказав, що так буває не завжди. У Сербії добротна команда. Завтра буде непроста гра. У суперника свої завдання, вони борються за друге місце", - зазначив Шевченко.

Також фахівець зізнався, що поки не поспішає складати список гравців, які поїдуть на Євро:

"Попереду ще багато часу. Багато чого може змінитися. Будувати якісь плани поки не бачу сенсу. Потрібно дочекатися жеребкування. Однозначно буде кілька товариських матчів перед Євро. Дамо шанси більш молодим гравцям або тим, хто менше грав, щоб вони мали шанс себе проявити".

Збірна України достроково виграла групу B і вийшла у фінальну частину Євро-2020, тоді як сербам потрібна перемога, щоб мати шанси поборотися з Португалією за друге місце.

УНІАН раніше повідомляв про те, що букмекери зробили прогноз на майбутній матч України проти Сербії.