Шевченко відзначив гравців Динамо і Шахтаря, а також легіонерів / фото: УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав п'ятьох гравців національної команди, які досягли найбільшого прогресу.

Читайте такожНазвано місто проведення: Польща підтвердила товариський матч зі збірною України

Фахівець розповів про це в ефірі програми "Профутбол".

Відео дня

"Якщо брати лінію оборони - Матвієнко, Миколенко. Два молодих футболісти, які почали грати відбір на ЧС, а хтось починав вже з Ліги націй. Вони виросли відразу ж дуже сильно.

Зінченко - величезне зростання. По-перше, він виграв конкуренцію в "Ман Сіті", в топ-команді. Ми розуміємо, що, граючи в топ-клубі, він отримує величезний досвід. Він не просто виріс, він виріс як гравець, як особистість, він бере на себе відповідальність.

Малиновський - його трансформація буквально за два роки. Він став лідером у Бельгії, найкращим гравцем своєї команди, виграв чемпіонат, поїхав в хорошу команду в Італію. Гравець Ліги чемпіонів.

І, звичайно, Яремчук. Розумію, що у нього були труднощі в "Динамо". Хлопець поїхав, змінив країну, пристосувався, почав набирати свій багаж знань, впевненості. Дивлячись на нього, завжди бачили в ньому величезну перспективу", - зазначив Шевченко.

Нагадаємо, збірна України зіграє на Євро-2020 в групі C з Нідерландами та Австрією. Ще один суперник визначиться після плей-офф Ліги націй.

УНІАН раніше повідомляв про те, що збірна України відмовилася від товариського матчу з Ірландією.