Юрген Клопп / REUTERS

Вболівальник "Манчестер Юнайтед" написав лист головному тренеру "Ліверпуля" Юргену Клоппу з проханням почати програвати матчі, після чого отримав відповідь від німецького фахівця.

Читайте такожЩе один крок до титулу: Ліверпуль МЮ обіграв у центральному матчі туру АПЛ (відео)

Про це повідомляє BT Sport.

Відео дня

"Ліверпуль" занадто часто перемагає. Якщо ви продовжите так і далі, то встановите новий рекорд в Англії за кількістю матчів без поразок. Це робить життя вболівальника МЮ сумним.

Будь ласка, коли "Ліверпуль" буде грати наступний матч, зробіть так, щоб він програв. Ви повинні дозволити іншій команді забити гол. Сподіваюся, що я переконав вас у тому, що "Ліверпуль" не повинен вигравати чемпіонат або окрему гру", - написав 10-річний Дара Керлі.

Пізніше хлопчик отримав офіційну відповідь від самого Клоппа:

"Дорогий Дара. Насамперед, хотів би подякувати тобі за листа. Я знаю, що ти не бажав мені удачі, але завжди приємно отримати звісточку від молодого шанувальника футболу, тому я високо ціную твій лист.

На жаль, в цей раз я не можу виконати твоє прохання. У всякому разі не добровільно. Так само, як ти хочеш, щоб "Ліверпуль" програв, моя робота полягає в тому, щоб робити все можливе для його перемог. Мільйони людей по всьому світу вболівають за "Ліверпуль", і я не хотів би їх розчарувати.

На щастя для тебе, "Ліверпуль" програвав матчі в минулому і буде програвати в майбутньому. Такий футбол. Проблема в тому, що, коли тобі 10 років, тобі здається, що нічого не буде змінюватися, все залишиться як воно є. Але можу сказати тобі з позиції своїх 52 років: це точно не той випадок.

Читаючи твій лист, можу сказати точно, що не зміниться тільки одна річ - твоя пристрасть до футболу і твого клубу. "Манчестер Юнайтед" пощастило мати такого вболівальника".

twitter.com/btsportfootball

У поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" здобув 25 перемог у 26 матчах і лідирує в турнірній таблиці з відривом у 22 очки. Мерсисайдці можуть стати чемпіонами Англії вперше за 30 років.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Ліверпуль" зазнав несподіваної поразки в Лізі чемпіонів.