Кіліан Мбаппе оформив хет-трик / фото REUTERS

"Парі Сен-Жермен" здобув розгромну перемогу над "Барселоною" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Команди зіграли на "Камп Ноу" за порожніх трибун.

У першій половині гри суперники обмінялися голами в середині тайму. Спершу у ворота ПСЖ був призначений пенальті після падіння Френкі де Йонга, якого зачепив Левейн Кюрзава. Одинадцятиметровий реалізував Лео Мессі. А слідом Кіліан Мбаппе після пасу Марко Верратті обіграв суперника і вколотив м'яч у сітку.

Читайте такожЛіга чемпіонів: календар матчів 1/8 фіналу

Хороші моменти до перерви також були у Мауро Ікарді і Усмана Дембеле, але вони їх не реалізували.

Після перерви ПСЖ виглядав цікавіше, і в середині другого тайму Мбаппе оформив дубль. Алессандро Флоренці прострілив, м'яч з рикошетом відскочив до Мбаппе, який свій шанс розстріляти ворота не упустив.

Незабаром парижани забили ще раз - Мойзе Кін завдав точного удару головою після подачі зі штрафного. А на 85-й хвилині Мбаппе оформив хет-трик, реалізувавши контратаку парижан.

"Барселона" - ПСЖ - 1:4

Голи: Мессі, 27 (з пенальті) - Мбаппе, 31, 65, 85, Кін, 70

"Барселона": тер Штеген, Дест (Мінгеса, 71), Піке (Пуч, 79), Лангле, Альба, Бускетс (Пьяніч, 79), де Йонг, Педрі (Трінкао, 79), Дембеле, Мессі, Грізманн (Брейтуейт, 84)

ПСЖ: Навас, Флоренці (Керер, 89), Маркіньос, Кімпембе, Кюрзава, Гуйє (Еррера, 46), Паредес, Верратті (Дракслер, 74), Мбаппе, Кін (Данило, 84), Ікарді

Попередження: Гуйє

Відеоогляд матчу від телеканалів "Футбол 1,2,3".

"Барселона" - ПСЖ: головне

  • УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - ПСЖ.
  • ПСЖ у цій зустрічі не міг розраховувати на свого лідера Неймара, який отримав травму.
  • Кіліан Мбаппе всього третій футболіст, якому вдалося оформити хет-трик проти "Барселони" в матчі ЛЧ. Раніше це робили Андрій Шевченко і Фаустіно Аспрілья.
  • Лео Мессі в цьому матчі забив 20-й гол у сезоні у всіх турнірах. Він в 13-й раз в кар'єрі забив як мінімум 20 голів за сезон. У Лізі чемпіонів він забиває 17 років поспіль, що є повторенням рекорду іспанця Рауля.
  • ПСЖ проводив перший матч у Лізі чемпіонів під керівництвом Маурісіо Почеттіно.
  • Команди вп'яте зустрічаються в плей-офф Ліги чемпіонів. Раніше в трьох випадках з чотирьох далі проходили каталонці.
  • Зустріч у відповідь команди проведуть 10 березня.