Луческу відзначив кадрові проблеми перед матчем з АЗ / фото Динамо Київ

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував майбутній матч з нідерландським АЗ у третьому раунді відбору Ліги чемпіонів.

На УНІАН буде доступна онлайн відео трансляція матчу Динамо - АЗ.

Читайте такожДинамо - АЗ: де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Відео дня

Румунського фахівця цитує прес-служба киян.

"Ця команда добре підготувалася до матчу з нами, у них було зіграно 7-8 міжнародних і товариських ігор. У сучасному футболі про суперників відомо все. Головне - як ти підготуєшся і як зможеш постати перед противником.

Більшість своїх контрольних ігор АЗ провів вдома, тому виїзд проти "Динамо" буде для них складним, бо ми дуже мотивовані і хочемо перемогти. Ми добре знаємо весь склад АЗ, переглядали і вивчали їх. У АЗ багато талановитої молоді, вихованців клубу, які давно грають разом. У той же час розглядаємо їх слабкі сторони, які повинні використовувати в грі", - сказав Луческу.

При цьому тренер визнав, що відчуває серйозні кадрові проблеми:

"Ми теж будуємо молоду команду, працюємо в плані творення. Шкода, що не всі наші гравці можуть брати участь у матчі. Є травмовані, про які ви знаєте. Плюс збірники, які пропустили частину тренувального процесу. В цьому плані є проблеми.

Я не говорив, що потрібно багато часу, щоб побудувати команду. Гравці, які у нас є, для мене найкращі. Ми впевнені один в одному і готуємося до завтрашньої гри. Незалежно від того, хто грає, всі футболісти для нас основні".

"Динамо" - АЗ: перед матчем