Дмитро Кулеба і Роман Зозуля / фото twitter.com/AlbaceteBPSAD

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час свого візиту до Іспанії зустрівся з українським нападником Романом Зозулею.

Відповідні фото опублікував Twitter-аккаунт "Альбасете", за який виступає Зозуля.

Зозуля подарував міністру футболку "Альбасете" зі своїм прізвищем, іменну футболку для Кулеби, а також передав ще одну президенту України Володимиру Зеленському.

Відео дня
фото twitter.com/AlbaceteBPSAD
фото twitter.com/AlbaceteBPSAD

Читайте такожУкраїнського футболіста Зозулю нагородили медаллю за допомогу ЗСУ (фото)

На офіційній сторінці Кулеби у Facebook повідомляється, що міністр звернувся до Зозулі, сказавши наступне:

"Скористався службовим становищем, щоб, перебуваючи з візитом в Іспанії, познайомитися з крутим українським футболістом Романом Зозулею. Роман - наша гордість футбольна. Згадували його голи, які він забивав за збірну України".

"Хочу сказати Роману, що Україна з ним. Коли його несправедливо атакують і звинувачують, то як у футболі - він форвард попереду, а позаду вся команда. Команда позаду нього - це вся Україна. Спасибі, що ви є, граєте, завжди зі своєю країною, незалежно від того, в якому чемпіонаті ви граєте", - додав Кулеба.

Роман Зозуля: кар'єра і конфлікт в Іспанії

  • У лютому 2017 року фанати "Райо Вальєкано" зірвали трансфер Зозулі в клуб, назвавши його "нацистом" через його патріотичні погляди і допомогу українській армії.
  • З вересня 2017 року форвард виступає за "Альбасете" у другому за силою дивізіоні чемпіонату Іспанії. Фанати як і раніше конфліктують з Зозулею. Зокрема, через образи на адресу українця доводилося переривати матч між "Райо Вальєкано" і "Альбасете". Пізніше поєдинок був дограний, а ультрас знову образили Зозулю.
  • Зозуля кілька разів публічно коментував конфлікт з фанатами.
  • За підсумками минулого сезону Зозуля був визнаний найкращим гравцем "Альбасете".