Андрій Шевченко / фото УНІАН

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко охарактеризував збірну Іспанії перед зустріччю команд в рамках Ліги націй.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Іспанія - Україна.

Слова Шевченка наводить офіційний сайт Української асоціації футболу.

Відео дня

"Сила збірної Іспанії - в її прекрасних виконавцях. Це одна з найкращих команд світу. Я дуже поважаю її головного тренера Луїса Енріке. Упевнений, він прекрасно підготував команду до виступу в Лізі націй", - сказав Шевченко.

"Іспанська збірна вже багато років є прекрасним колективом з чудовими футболістами. Вона завжди дотримується своєї системи гри і плану на матч. Іспанський футбол завжди домінував на міжнародній арені і домінує зараз. Тут є прекрасні менеджери і великі клуби", - додав тренер.

За словами Шевченка, матч проти Іспанії - відмінна можливість для підготовки збірної України:

"Нам зараз випав шанс зіграти з чудовою командою. Ліга націй дає можливість для тренера підготувати колектив через матчі з серйозними суперниками - такими, як Іспанія".

Також на прес-конференції Шевченко поділився думкою про стан Андрія Ярмоленка:

"Ярмоленко - справжній професіонал. Він дуже любить національну команду, завжди приїжджає до неї і працює з великою віддачею. Я радий, що він відновився після травми і бореться за місце в складі. У поєдинку зі Швейцарією він нам дуже допоміг, і взагалі я радий, що Андрій набирає свої кращі кондиції".

Іспанія - Україна: перед матчем

  • Матч пройде 6 вересня на стадіоні "Альфредо ді Стефано" в Мадриді. Початок - о 21.45. Де дивитися матч Іспанія - Україна.
  • Уже відомо, хто судитиме матч Іспанія - Україна.
  • У першому турі 3 вересня Україна з рахунком 2:1 обіграла Швейцарію, а Іспанія на виїзді зіграла внічию з Німеччиною (1:1).
  • Збірні України та Іспанії між собою зустрічалися п'ять разів. Чотири останніх гри завершилися перемогами іспанців, а перший поєдинок команд у 2003-му році завершився внічию з рахунком 2:2.
  • Безпрограшна серія збірної України перед цим матчем налічує 12 поєдинків. Збірна Іспанії також не програє в 12 матчах поспіль.