У складі однієї з команд на поле вийшло 7 футболістів / фрагмент з відео

Команда з 11-го за силою дивізіону чемпіонату Німеччини "Ріпдорф-Мольцен II" програла суперникам з "СВ Хольденштедт" з рахунком 0:37 через побоювання заразитися коронавірусом.

Як повідомляє dailymail.co.uk, гравці "Ріпдорфа" вирішили дотримуватися соціальної дистанції під час матчу.

Перед грою стало відомо, що один з гравців "Хольденштедта" контактував з людиною, зараженою коронавірусом.

Всі гравці цієї команди перед грою з "Ріпдорфом" здали тести на COVID-19, які показали негативний результат. Однак "Ріпдорф" це не влаштувало, так як суперники не пройшли двотижневу ізоляцію.

Читайте такожУ Саудівській Аравії воротар пропустив неймовірно безглуздий гол між ніг (відео)

Команда вимагала скасувати гру, однак місцева футбольна влада постановила, що основні склади можуть відкласти гру, але дублюючі повинні вийти на поле. Таким чином, "Ріпдорфу" необхідно було або виходити на гру, або заплатити штраф у розмірі 200 євро.

"Ріпдорф" вийшов на поле, але тільки у складі семи осіб, які до того ж дотримувалися двометрової дистанції з суперниками протягом всієї гри. Гравці "Ріпдорфа" просто стояли на полі, що і призвело до розгромної поразки.

"Ми вдячні цим семи гравцям, які зголосилися добровольцями, інакше клубу загрожував би штраф у розмірі 200 євро. Це великі гроші для нас, особливо в умовах пандемії", - сказав президент клубу Патрік Рістоу, передає ESPN.

Відео опублікував YouTube-канал AZ-Online.

Вас також можуть зацікавити новини: