Яремчука не влаштовує поведінка керівництва клубу / фото twitter.com/KAAGent

Нападник збірної України Роман Яремчук заявив журналістам про те, що вимагає у керівництва "Гента" відпустити його в інший клуб.

Читайте такожНаклали шви: футболіст збірної України травмував пеніс під час матчу в Бельгії (фото)

Футболіста цитує voetbalbelgie.be.

Відео дня

"Власник і правління клубу повинні розуміти, що мої амбіції йдуть далі. Я наполягаю на трансфері вже два місяці. Зазвичай ти очікуєш, що рада директорів прислухається до своїх гравців. Але я не отримую відповіді. Я перебуваю у футбольному клубі, а не у в'язниці", - сказав Яремчук.

Варто відзначити, що Роман Яремчук не грав з київським "Динамо" (0:3) на виїзді в матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів. При цьому нападник вийшов на поле в минулому турі чемпіонату Бельгії та відзначився дублем у воротах "Беєрсхота" (5:1).

Роман Яремчук у Бельгії: головне

  • 24-річний українець виступає за "Гент" з 2017 року. Форвард переїхав до Бельгії після того, як покинув київське "Динамо".
  • У минулому сезоні Яремчук провів 30 матчів, забив 17 голів і віддав 4 результативні передачі у всіх турнірах за клуб. У березні він увійшов до списку топ-форвардів Європи.
  • За період кар'єри в Бельгії нападник став основним гравцем збірної України. У її складі Яремчук провів 12 матчів і забив 5 голів.