Серхіо Агуеро / Фото REUTERS

Аргентинський нападник Серхіо Агуеро, який вже підписав контракт з "Барселоною", відзначився красивим жестом перед відходом з "Манчестер Сіті".

Про це повідомляє Theathletic.com.

Агуеро подарував співробітникам клубу годинники Hublot або Tag Heuer вартістю не менше ніж 1000 фунтів стерлінгів. На годиннику нанесено напис "Gracias! Kun Aguero" ("Дякую! Кун Агуеро").

Відео дня

Такі подарунки отримали понад 60 співробітників "Сіті" з числа персоналу, який безпосередньо працює з першою командою.

Читайте також"Якого біса?": зірка світового футболу шкодує про купівлю автомобіля за 400 тисяч євро (фото)

Крім того, нападник розіграв серед співробітників свій позашляховик Range Rover Evoque. У лотерею виграв один з працівників, що займається екіпіруванням команди.

Також повідомляється, що футболіст виділив значну суму грошей в рамках регулярної допомоги персоналу клубу з боку гравців.

Серхіо Агуеро: кар'єра в "Ман Сіті"

  • Агуеро приєднався до "Сіті" в 2011 році, перейшовши з "Атлетіко" і ставши на той момент рекордним підписанням "городян".
  • У футболці "Сіті" форвард провів 388 поєдинків, забивши 258 голів. Він є найкращим бомбардиром в історії клубу, найкращим бомбардиром в історії АПЛ серед іноземців, а також забив найбільше голів в АПЛ за один клуб.

  • З "городянами" він п'ять разів виграв чемпіонат Англії, шість разів - Кубок ліги, три рази - Суперкубок країни, а також завоював Кубок Англії в 2019 році і дійшов до фіналу Ліги чемпіонів в 2021-му.