Юрій Сьомін двічі тренував Динамо / фото ФК Локомотив

Президент "Динамо" Ігор Суркіс висловився про колишнього головного тренера команди Юрія Сьоміна.

Суркіс поділився своєю думкою, розмірковуючи про запрошення іноземних тренерів в київський клуб.

"Чому у Сьоміна відразу вийшло? Тому що він у цій середовищі працював. Не має значення, він працював у Росії або тут. Він знає цю середу дуже добре. Наш чемпіонат знав. Вважаю, що Сьомін зробив ідеальну роботу в київському "Динамо".

Відео дня

Читайте також"Програли через помилки": російський екс-тренер Динамо згадав історичну поразку від Шахтаря в Кубку УЄФА

Просто якщо б він не виявився таким, я б сказав, хлюпиком, який побіг за своїми акціями в "Локомотив", може, він би і донині працював в "Динамо". Ось він побіг, другий раз увійшов в цю річку, але вже ставлення до нього було інше, навіть у вболівальників", - сказав Суркіс у програмі "Мага" на каналі "112 Україна".

Сьомін відповів на слова Суркіса, підкресливши, що не бачить в них образи на свою адресу:

"По-перше, я з великою повагою ставлюся до Суркіса. Зізнаюся, то рішення піти з "Динамо" далося мені дуже складно. У мене виникли питання в Москві, вдома. Ігор Михайлович сказав мені: ми їх вирішимо. Але я все одно пішов. Напевно, тому він і назвав мене хлюпиком. Нібито я йому не повірив. Напевно, так... ", - цитує російського тренера "Спорт-Експрес".

"Ні в якому разі я не образився зараз на нього", - додав російський тренер.

Нагадаємо, Сьомін очолював "Динамо" з 2007 по 2009 рік, після чого пішов в "Локомотив". У 2010-му фахівець повернувся в київський клуб і працював там до 2012 року.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Суркіс згадав про випадки зради з життя Олега Блохіна.