Олександр Зінченко в матчі проти Швейцарії / фото УАФ

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував свій гол у матчі проти збірної Швейцарії, а також гру всієї команди.

Читайте також"Була відкрита гра": Шевченко назвав ключовий фактор перемоги над Швейцарією

Слова Зінченка наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Відео дня

У матчі проти швейцарців Зінченко повторив гол, який забив за "Манчестер Сіті". Однак, за словами футболіста, тоді він виконував навіс:

"Зараз я можу зізнатися, що в першому голі за "Сіті" я подавав, але зараз ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах".

За словами Зінченка, збірна України заслужила три очки, проте після гри залишилося "двояке почуття":

"Багато не зробили того, що планували, але треба віддати належне збірній Швейцарії. Вона дійсно показала свій рівень. Знали, наскільки агресивно вони будуть діяти. Таке відчуття ніби грали не в п'ять захисників, а в три і не знаю скільки нападників. Завжди відчувався гравець за спиною. Вони не давали взагалі ніякого простору, з чим у нас виникли проблеми в першому таймі", - сказав Зінченко.

Він зазначив, що недопрацював в епізоді з пропущеним голом:

"Довелося робити багато човникової роботи в середині поля. Враження, ніби в першому таймі здавав тест "йо-йо". Можна сказати, що в епізоді з першим голом десь не добіг, бо важко було грати в такому темпі весь перший тайм. Вважаю, що проблеми у нас є. Є над чим працювати".

"У мене був провальний перший тайм? Можливо, я чогось не знаю. Були помилки, як і у будь-якого гравця. Суперник створив нам безліч проблем. Ми хотіли нав'язати свою гру, але швейцарці постійно були у нас на нозі, тому були втрати і обрізки", - підсумував Зінченко.

Збірна України: переможний старт в Лізі націй

  • У першому матчі Ліги націй 2020-2021 збірна України у Львові з рахунком 2:1 обіграла Швейцарію. Зустріч пройшла при порожніх трибунах.
  • Для збірної України це був дебют в Лізі А, в яку вона підвищилася за результатами першого розіграшу Ліги націй в сезоні-2018/19. Суперниками нашої збірної по групі також будуть Німеччина і Іспанія.
  • Команда під керівництвом Андрія Шевченка продовжила свою серію без поразок до 12 матчів. Остання невдача команди відбулася ще 16 листопада 2018 року в грі зі Словаччиною (1:4) також в Лізі націй.