Скрипник вважає, що готовий до роботи у великому клубі / фото ФК Зоря

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник після закінчення сезону в УПЛ прокоментував інформацію про те, що може стати наступним наставником київського "Динамо".

Читайте також"Який день": легіонер Динамо поділився гарним настроєм після відставки Михайличенка (фото)

Фахівець прокоментував своє майбутнє для YouTube-шоу "ТаТоТаке" ще до відставки головного тренера "Динамо" Олексія Михайличенка.

Відео дня

"У мене немає жодної конкретної пропозиції. Це єдине, що я можу сказати. Ймовірність, що я залишуся (в "Зорі" - прим.), дуже висока. Якщо зі мною не перервуть контракт, він буде діяти далі.

"Динамо"? Можу сказати, що я б не побоявся. Завжди є чутки, розповідають. Там такий тиск, потрібно бути чемпіоном світу, щоб там тренувати. Я не хочу порівнювати Бундеслігу і це.

Але ті два роки в Бундеслізі, коли ти, як під збільшувальним склом, на кораблі "Титанік", який називається "Вердер", капітан, тягнеш його... Я там такий досвід набув, у мене шкіра вже така товста. Не думаю, що мені це буде страшно, що я буду переживати", - заявив Скрипник.

Олексій Михайличенко зі своїми помічниками був звільнений після того, як "Динамо" в останньому турі сезону УПЛ поступилося "Колосу" з рахунком 0:2. Кияни при цьому залишилися на другому місці та в наступному сезоні зіграють у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Як повідомляв УНІАН, раніше ЗМІ писали про те, що "Динамо" зробило пропозицію Сергію Реброву.