Вірджіл ван Дейк / фото REUTERS

Захисник "Ліверпуля" і збірної Нідерландів Вірджіл ван Дейк розповів, як у 20 років опинився в тяжкому стані з гострим апендицитом та ускладненнями - перитонітом і нирковою інфекцією. Футболісту зробили термінову операцію.

Читайте такожВ Англійській Прем'єр-лізі ратифікувала дату відновлення сезону

Ван Дейка цитує Daily Mail.

Відео дня

"Коли я лежав у лікарні, то навколо бачив тільки трубки. Моє тіло було зруйновано, я ні на що не міг вплинути. В той момент мене почали відвідувати погані думки. Моє життя опинилося в небезпеці. Ми з мамою молилися та обговорювали всі можливі сценарії. Мені навіть довелося підписати кілька паперів. Це було щось на зразок заповіту.

Якби я помер, то моя мати отримала б частину грошей. Ніхто не хотів про це думати, але ми повинні були вирішити це питання. Я провів у лікарні 13 днів і не міг ходити", - сказав лідер "Ліверпуля".

Варто відзначити, що Вірджіл ван Дейк в той час виступав за "Гронінген", після чого перейшов в "Селтік", а з шотландського клубу - в "Саутгемптон". Трансфер захисника в "Ліверпуль" відбувся у 2018-му, після чого нідерландець став одним з найкращих гравців у світі на своїй позиції.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Єгипті грабіжники напали на магазин в масках зіркового футболіста "Ліверпуля".