Еліна Світоліна збереже 7-е місце в рейтингу WTA / ausopen.com

Перша ракетка України Еліна Світоліна залишиться на 7-му місці рейтингу WTA після завершення першого в році турніру Великого Шолому Australian Open.

Про це повідомляє Sportarena.

Нагадаємо, Еліна дійшла до чвертьфіналу Australian Open, де програла Наомі Осаці з Японії з рахунком 4:6, 1:6. Такий самий результат - чвертьфінал - Світоліна показала в Мельбурні і в минулому році. Таким чином, Еліна захистила свої очки в рейтингу.

Відео дня

Читайте такожСвітоліна про поразку у чвертьфіналі: з початку Australian Open у мене боліло то одне, то інше (фотогалерея)

Кривдниця Світоліної японка Осака згідно з неофіційним підрахунком піднялася на перше місце рейтингу - у неї 5810 балів. Другою йде чешка Петра Квітова, а замикає трійку екс-перша ракетка світу Сімона Халеп, яка на Australian Open втратила 1060 балів рейтингу.

Без змін і позиція другої кращої тенісистки України – Лесі Цуренко, яка програла у другому раунді Australian Open. Вона як і раніше розташовується на 24-й сходинці рейтингу.

Даяна Ястремська, яка поступилася в Австралії Серені Вільямс у третьому раунді, йде 48-ю, а Катерина Козлова, що припинила виступи у першому раунді, – 95-та.