Херсонський Дніпро у Києві розгромив Волков / uhl.ua

У Києві зустріччю між «Крижаними Вовками» та «Дніпром» стартував заключний, 40-й тур чемпіонату Української хокейної ліги Парі-Матч.

Матч завершився з рахунком 0:6, повідомляє офіційний сайт змагань.

Херсонська команда почала матч з місця в кар'єр, закинувши швидку шайбу у ворота Андрія Хапкова – на першій же хвилині зустрічі відзначився Денис Матусевич. Однак далі, по ходу періоду кияни стали обережніше грати в обороні і не дозволили команді Дмитра Підгурського ще раз відзначитися у своїх воротах.

Відео дня

Збільшити рахунок на табло херсонці змогли лише в другій двадцятихвилинці, яка стала найрезультативнішим відрізком зустрічі. «Дніпро» кілька разів зумів скористатися помилками київського опонента і ще чотири рази відзначився у воротах майбутнього чвертьфінального противника. Голи закинули Руслан Ромашенко, Кирило Бондаренко і двічі Микита Макарицкий, встановивши рахунок на табло 5:0 на свою користь.

Третя 20-хвилинка пройшла більш спокійно в плані закинутих шайб, проте з великою кількістю бійок і бійок, які підтвердили статус «генеральної репетиції перед плей-офф».

Тільки під кінець зустрічі шайбу у ворота своєї колишньої команди закинув форвард «Дніпра» Олексій Черемнов, встановивши остаточний рахунок 0:6.

Зазначимо, що ці дві команди і складуть першу пару чвертьфіналу плей-офф, який стартує в Києві 2 березня в 14:30.

«Крижані Вовки» - «Дніпро» 0:6 (0:1, 0:4, 0:1)

Шайби: 0:1 Матусевич (Дунаєв, Макарицкий), 00:59. 0:2 Ромащенко (Пугачов, Бондаренко, - більш.), 22:34. 0:3Бондаренко (менше і менше.), 34:26. 0:4 Макарицкий (Декало, Золотухін - більш.), 36:53. 0:5 Макарицкий (Золотухін, Білоусов - більш.), 39:05. 0:6 Черемнов (Мова, Сірченко), 58:19.