Журавльов не поспішає з висновками / фото: dumskaya.net

Український кікбоксер Павло Журавльов прокоментував скандал навколо чемпіона світу з боксу Василя Ломаченка, який у січні опублікував на своїй сторінці в Instagram відео з російським спецназом.

Читайте також"Так було і так буде": Ломаченко нагадав, як підіймав український прапор (відео)

Про ситуацію і своє ставлення до неї спортсмен розповів на своєму YouTube-каналі.

Відео дня

"Я трохи знайомий з Ломаченком, у мене про нього лише найкращі враження як про людину. Давайте будемо чесні, в Україні він справжній герой, величина, яка увійде в історію. Він завжди відрізнявся тим, що носив на всі бої український прапор, підкреслював, звідки він родом.

На підставі одного ролика, походження якого поки незрозуміло, робити передчасні висновки я б не став. Моя особиста думка - Василь був більше захоплений текстом, і не додивився відео до кінця. І ось цей напис: "Спасибі ввічливим людям", ми в Україні останні 6 років вже знаємо, хто ці "ввічливі люди", він просто не бачив", - зазначив Журавльов.

Кікбоксер при цьому чекає пояснень від самого Ломаченка:

"Триколор на формі військових можна було і не побачити. Але найкращим варіантом буде коментар самого Василя про те, як він ставиться до "ввічливих людей", і чи варто їм говорити спасибі. Хотів би побачити дохідливе пояснення Василя, не у віршах. Щоб ті, хто хвилюється, - перестали хвилюватися, а ті, хто радіють, - перестали або продовжили радіти".

Нагадаємо, після публікації ролика Василь Ломаченко записав звернення до всіх критиків у віршах. При цьому відео зі спецназом РФ він не видалив.

УНІАН раніше повідомляв про те, що український художник намалював карикатуру на Ломаченка.