Еліна Світоліна / REUTERS

Українська тенісистка Еліна Світоліна спробувала пояснити свою поразку в матчі першого кола турніру в Дубаї, а також невдачі в поточному сезоні.

"Дуже важко сказати, що ж відбулося сьогодні. Почала матч я непогано, але потім все пішло під укіс. Хотіла б я перебудуватися краще, в підсумку все розвалилося. Я завжди грала в Дубаї добре, тому я ще більше засмучена. Хотілося б виступити тут краще, з цим місцем пов'язано стільки хороших спогадів...", - сказала Світоліна, яку цитує tennisua.org.

"Для мене немає виправдань. Я повинна була боротися, але цього не сталося, я не показала і 10 відсотків від того, на що здатна", - додала українка.

Відео дня

Читайте такожСвітоліна без шансів поступилася американці на старті турніру в Дубаї (відео)

Українська тенісистка зазначила, що у неї є проблеми психологічного характеру:

"Я все ще намагаюся зрозуміти, що ж відбувається, що ж я повинна зробити, щоб поліпшити гру. Ми багато працюємо, але мабуть, щось йде не так, я повинна знайти спосіб, як мені для початку вийти на колишній рівень. Зараз у мене є проблеми, можливо, ментального характеру, можливо, щось ще".

Нагадаємо, раніше в поточному сезоні Світоліна програла у чвертьфіналі турніру в Таїланді, в 1/16 фіналу Australian Open, а також у першому колі турніру в Брісбені.

У першому колі турніру в Дубаї Світоліна поступилася 52-й ракетці світу Дженніфер Брейді.

Як повідомляв УНІАН, Світоліна втратила місце в топ-5 світового рейтингу.