Тайгер Вудс / Фото REUTERS

Легендарний американський гольфіст Тайгер Вудс потрапив в автомобільну аварію в Лос-Анджелесі.

Як повідомляє GolfDigest, в ДТП потрапив тільки автомобіль Вудса, який вилетів з дороги і перекинувся.

Читайте такожДворазового чемпіона "Формули-1" Фернандо Алонсо збила машинаЩоб звільнити спортсмена, рятувальникам довелося розрізати автомобіль. Вудс був у свідомості. Він був пристебнутий ременем безпеки, що дозволило йому уникнути більш серйозних наслідків аварії.

Шериф округу Лос-Анджелес Алекс Вільянуева заявив, що Вудс їхав на "відносно більшій швидкості, ніж належить"

45-річний Вудс був доставлений в госпіталь з множинними травмами ніг. Зокрема, він отримав "осколкові відкриті переломи" верхньої і нижньої частини великогомілкової і малогомілкової кісток правої ноги, а також пошкодження кісток гомілковостопного суглоба і травму м'язів і м'яких тканин ноги.

Зараз він знаходиться у свідомості і відновлюється після перенесеної операції.

Фото REUTERS
Фото REUTERS
Фото REUTERS
Фото REUTERS

Сюжет ТСН

Тайгер Вудс: чим він відомий

  • Тайгер Вудс - найвідоміший гольфіст світу. Він є 15-разовим переможцем турнірів серії "Мейджор" (друге місце в історії). 
  • Всього за кар'єру Вудс виграв 80 турнірів PGA туру і 40 турнірів Європейського туру. Він був першою ключкою планети протягом рекордних 623 тижнів.
  • Вудс став першим спортсменом-мільярдером, при цьому більшу частину грошей він заробив на рекламі.
  • З різних причин Вудс кілька разів переривав свої виступи. На даний момент він займає 50-у позицію в рейтингу найкращих гольфістів світу.
  • У 2009 році Вудс вже потрапляв в автомобільну аварію, а в 2017-му був затриманий поліцією в неосудному стані через надмірне вживання ліків. Пізніше він пройшов лікування в реабілітаційній клініці.