Так виглядатиме нове покоління смартфонів Apple / фото MacRumors

У мережі виклали нові фотографії з "болванками" iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max. Нічого особливо нового на цих знімках не показано, що, втім, вкотре підтверджує обраний Apple дизайн.

Звичайні користувачі не побачать у дизайні нових iPhone нічого нового. Але при детальному розгляді можна помітити низку нововведень.

  • По-перше, Pro-версії вперше за багато років зростуть у розмірах –  з 6,1 до 6,3 і з 6,7 до 6,9 дюйма. Це дасть змогу збільшити внутрішній простір для компонентів. Як результат, "прошки" можуть отримати більші та довговічніші батареї.
  • По-друге, у базових iPhone 16 буде використовуватися новий вертикальний модуль із двома датчиками, повторюючи дизайн iPhone 11. Це оновлення має дозволити Apple впровадити захоплення просторового відео.

Відео дня
Джерело: Wccftech

Знімки з болванками також показують розташування кільця для зарядки MagSafe, яке стало трохи тоншим щодо того, що використовується в серії iPhone 15. За чутками, це дасть змогу збільшити швидкість бездротової зарядки з 15 Вт до 20 Вт.

Секретів більше не залишилося: дизайн усіх iPhone 16 підтверджено (фото)

Презентація iPhone 16 відбудеться тільки у вересні. Але виробництво айфонів потрібно запланувати заздалегідь і все продумати, тому все частіше з'являються зливи. Джерела кажуть, що основний акцент у телефонах 2024 року Apple зробить на камерах – для цього на торці встановлять спеціальну кнопку. А "прошки" разом із ширококутним 48-Мп об'єктивом отримають надширококутний сенсор із такою ж роздільною здатністю.

Ще є інформація, що Apple готує новий iPhone SE, однак його навряд чи презентують цього року, хоча корпорація може зробити сюрприз. Бюджетний айфон чекає великий редизайн, деякі характеристики якого порадують фанатів бренду.

Вас також можуть зацікавити новини: