Джерело показало, як буде виглядати iPhone 15 Pro в кольорі Titan Grey / Джерело: 9to5Mac

У мережі з'явилася інформація, що Apple з iPhone 15 замінить звичний золотий корпус Pro-моделей на "титановий сірий", який назвали Titan Grey. Оцінити його можна на рендерах, опублікованих 9to5Mac.

Цей перехід збігається з переходом Apple від нержавіючої сталі до титану в рамах Pro-моделей iPhone 15. Новий колір, як очікується, буде сумішшю між "яскравістю сріблястого і глибиною чорного".

Відео дня
Так виглядає новий "титаново"-сірий колір iPhone 15 Pro / Джерело: 9to5mac.

Також очікується, що Deep Purple (фіолетова) буде замінена на темно-синій колір в нових "прошках". Водночас дешевші iPhone 15 і 15 Plus повинні вийти в чорному, зеленому, синьому, жовтому і рожевому кольорах.

Майбутня лінійка Apple отримає нові кольори / Джерело: Phone Arena

Apple iPhone 15: дата виходу та характеристики

Вже підтверджено, що Apple представить лінійку iPhone 15 та інші "яблучні" гаджети 12 або 13 вересня. А в продаж вони надійдуть 22 числа.

Базові моделі позбудуться "чубчика" на користь Dynamic Island і обзаведуться 48-Мп камерами, а старші отримають продуктивний чіп A17, рекордно вузьку рамку, 2 ТБ пам'яті в топі, титановий корпус та інші поліпшення.

Всі чутки та витоки указують на те, що Apple підніме ціни на Pro-версії щодо торішніх гаджетів на 100-200 доларів. Ймовірно, подорожчають тільки преміальні моделі, 15 і 15 Plus будуть коштувати стільки ж, скільки коштували iPhone 14 і 14 Plus.

Вас також можуть зацікавити новини: