Microsoft випустила програму PC Manager, яка працює як CCleaner / скріншот

Microsoft випустила більш продуктивний і простий аналог популярної утиліти CCleaner, призначений для очищення і підвищення продуктивності комп'ютера. Бета-версія програми з'явилася ще в 2022 році. 

Називається додаток PC Manager. У поточній версії у користувачів є можливість управління сховищем комп'ютера і швидкого завершення процесів, а також контролю того, які додатки запускаються при старті Windows. Можна також видалити ті програми, які рідко використовуються. 

Утиліта також дозволяє підвищити загальну продуктивність операційної системи, звільняючи оперативну пам'ять і видаляючи тимчасові файли. Крім того, PC Manager може прибрати непотрібні програми з автозавантаження і показати файли, які займають найбільше місця в накопичувачі.

Відео дня

У Microsoft зауважили, що велика частина цих функцій вже є за замовчуванням в Windows, але PC Manager "зібрала їх в одному місці", це просто зручніше.  

PC Manager доступна безкоштовно в офіційному магазині Microsoft комп'ютерів з Windows 10 і 11.

Microsoft випустила свій аналог CCleaner для очищення і прискорення Windows 10/11

Раніше Microsoft підтвердила, що релізу Windows 12 у 2024 році чекати не варто. Натомість компанія випустить найбільше оновлення Windows 11 з опорою на штучний інтелект.

А незабаром на всіх клавіатурах, в тому числі ноутбучних, вперше за 30 років з'явиться нова клавіша. Вона замінить "Windows" і буде відкривати вбудованого в Windows ШІ-помічника.

Вас також можуть зацікавити новини: