Рейтинг найпотужніших смартфонів очолює iQOO Neo8 Pro на Dimensity 9200 + / фото Vivo

У таборі Android останнім часом постійно змінюється лідер рейтингу найпродуктивніших смартфонів. Бенчмарк AnTuTu, що займається порівняльними тестами смартфонів, оновив свій щомісячний рейтинг найпотужніших флагманських смартфонів на основі Android. 

Найновіший iQOO Neo8 Pro дебютував лише минулого тижня, проте вже не тільки потрапив до рейтингу AnTuTu, а й одразу посів перше місце. Ба більше, він став єдиною моделлю на базі процесора MediaTek, тоді як всі інші місця рейтингу належать моделям суперницької Qualcomm.

Друге місце з відривом в 124 тис.балів займає OnePlus 11, а третє – Oppo Find X6 Pro. Показово, що квітневий лідер в особі Asus ROG 7 Pro взагалі не потрапив в топ-10.

Відео дня

Також звання найпотужніших пристроїв у травні розділили між собою iQOO 11 Pro, RedMagic 8 Pro (він же Red Devils 8 Pro), Vivo x Fold2, Vivo X90 Pro+, Xiaomi 13 Ultra, iQOO 11 і Meizu 20 Pro. 

Джерело: AnTuTu

Також AnTuTu оновив список найкращих смартфонів на Android субфлагманского рівня. Тут перше місце віддали Realme GT Neo5 SE, відразу за ним – Redmi Note 12 Turbo. Обидві ці моделі очолюють травневий рейтинг з істотним відривом від всіх інших.

Джерело: AnTuTu

Якщо ви в пошуках бюджетного рішення для повсякденних завдань, портал Gizchina вибрав найкращі бюджетні смартфони в 2023 році. Очолив список Motorola Moto G62, який пропонує найкращий баланс доступності та функціональності.

Водночас УНІАН ділився лайфхаком, який дозволить рідше заряджати смартфоном. Хоча спочатку цю фічу впровадили в мобільники для активації під час перельотів, вона має безліч застосувань і в повсякденному житті.

Вас також можуть зацікавити новини: