Водій транспортного засобу MAN заснув за кермом \ Нацполіція

На Тернопільщині п’яний водій вантажівки заснув за кермом та, проїхавши зустрічну смугу, злетів у кювет.

Читайте такожНа Тернопільщині госпіталізовано поліцейського та ще двох осіб, яких збив п’яний водій (Фото)

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції, сьогодні близько 11 год ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що поблизу села Романівка Тернопільського району автомобіль MAN злетів у кювет.

Відео дня

Оперативно прибувши на місце події, інспектори з'ясували, що 48-річний водій транспортного засобу MAN заснув за кермом, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, після чого допустив зіткнення з дорожнім огородженням та злетів у кювет. На щастя, кермувальник отримав незначні тілесні ушкодження та від шпиталізації в медичний заклад відмовився.

Під час спілкування з чоловіком патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння (нечітка мова, різкий запах алкоголю з порожнини рота) та запропонували йому пройти огляд на визначення стану сп’яніння. Результат освідування на алкотесті «Драгер» показав позначку у 1,97 проміле, що практично у 10 раз перевищує встановлену законом норму.

Кермувальник отримав незначні тілесні ушкодження \ Нацполіція

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що призвели до ДТП), за ч. 1 ст. 130 КУпАП ( керування у нетверезому стані) та за ч. 1 ст. 139 (пошкодження транспортного огородження).