Стюардеса назвала, яку їжу краще не їсти в літаку / фото ua.depositphotos.com

Стюардеса Селіна Беддінг виступила з радикальним закликом для пасажирів, порадивши їм за можливості "уникати їжі в літаку" через високий вміст у ній солі та цукру, що компенсує притуплені смакові рецептори на великій висоті.

Вона пояснила: "Через тиск у салоні ми втрачаємо близько 30% смакових рецепторів. Тому компанії, які готують їжу для авіакомпаній, додають до неї набагато більше солі, щоб на висоті 12 км вона мала приємний смак".

Відео дня

Як пише Express, незважаючи на популярність тостів і сендвічів із шинкою та сиром, Селіна рекомендувала обирати більш корисні варіанти їжі, такі як салати. "Ви можете вибрати салат або фруктовий салат. Обов'язково пийте багато води до, під час і після польоту, щоб заповнити водний баланс", - сказала вона.

Також бортпровідниця настійно рекомендувала мандрівникам, ніколи не пити водопровідну воду в літаку.

"Усім пасажирам... НІКОЛИ не пийте водопровідну воду з туалету літака", - акцентувала вона.

Вона вказала, що численні дослідження підтвердили непридатність водопровідної води в літаку для пиття. Хоча дехто може відмахнутися від цього як від виверту, щоб збільшити продажі напоїв, Селіна запевняє, що це справжнісінький запобіжний захід для здоров'я.

Найкращим напоєм для бортпровідників у літаку є не що інше, як томатний сік, і це не просто дивна перевага - за цим стоїть наука.

Виявляється, цей сік також є найулюбленішим серед пасажирів, згідно з дослідженням, проведеним авіакомпанією Lufthansa.

Як пояснило видання, річ у тім, що політ на висоті змінює смакові рецептори через низький тиск і посушливі умови, впливаючи на те, як сприймаються смаки. Томатний сік містить умамі - пікантний смак, який залишається незмінним на великих висотах, гарантуючи, що він збереже свій смак.

Раніше УНІАН.Туризм писав, що стюардеса назвала найгірший напій, який подають у літаку.

Вас також можуть зацікавити новини: