Переговори про продовження поїзда "Київ – Рига" до Таллінна перенесені / Фото en.wikipedia.org / Diego Delso

Переговори про можливе продовження до Таллінна (Естонія) поїзда "чотирьох столиць", що курсує за маршрутом "Київ (Україна) – Мінськ (Білорусь) – Вільнюс (Литва) – Рига (Латвія)", які мають намір провести українська та естонська сторони, знову відкладені.

Читайте такожЗалізничні перевезення з України до Європи збільшилися майже вдвічі

Про це заявила прес-секретар державної компанії Eesti Raudtee Моніка Ліллес, повідомляє естонський портал ERR.

Відео дня

"Переговори знову перенесені. Згідно з останньою інформацією, яку ми отримали від української сторони, вони відбудуться у лютому. З нашої сторони, як і раніше, є інтерес до обговорення проекту", - заявила Ліллес.

Як повідомляє видання, спочатку переговори повинні були пройти в Києві в грудні, але потім державна залізнична компанія України "Укрзалізниця" перенесла їх на 17 січня.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, перший рейс поїзда "чотирьох столиць" Київ (Україна) – Мінськ (Білорусь) – Вільнюс (Литва) – Рига (Латвія) вирушив в рейс 28 вересня 2018 року. Тоді ж Кравцов заявив про плани додати до маршруту п'яту столицю – Таллінн (Естонія) наприкінці 2018 – на початку 2019 року.

18 січня 2018 року голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив, що з 30 січня потяг "Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига" почне курсувати частіше - раз на чотири дні замість разу на тиждень зараз.

При цьому чиновник заявив, що в держкомпанії задоволені заповнюваністю поїзда "Київ – Рига".