УЗ призначила додаткові рейси швидкісного поїзда Київ – Запоріжжя / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом на 5, 9 і 16 березня призначила додаткові рейси швидкісного поїзда «Інтерсіті+» №736/735 за маршрутом Київ - Запоріжжя - Київ, повідомила прес-служба компанії.

Читайте також«Укрзалізниця» призначила 17 додаткових поїздів до 8 березня

У прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що поїзд № 736 «Інтерсіті+» Київ - Запоріжжя відправиться з Києва о 14:11 і прибуде до Запоріжжя о 21:29.

Відео дня

У зворотному напрямку із Запоріжжя поїзд № 735 Запоріжжя - Київ відправляється о 22:50 і прибуває на станцію Київ-Пасажирський о 6:07.

Поїзд зупинятиметься також на станціях ім. Тараса Шевченка, Знам'янка-Пасажирська, Олександрія, П'ятихатки, Кам'янське-Пасажирське, Дніпро.

Зазначається, що 5 і 9 березня поїзд курсуватиме складом швидкісного двосистемногох електропоїзда ЄКР-1 «Тарпан» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, а 16 березня - корейського виробництва Hyundai Rotem.

У прес-службі нагадали, що з Києва до Запоріжжя і назад також щодня курсує швидкісний потяг «Інтерсіті+» № 732/731.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" призначала додатковий швидкісний поїзд Київ - Запоріжжя на 9, 12 і 16 лютого.