До дня Києва у столиці обмежать рух на декількох вулицях / УНІАН

Оприлюднено перелік вулиць, де буде обмежено проїзд транспорту під час святкування Дня столиці та Дня Києва 25 і 26 травня.

Читайте також"Укрзалізниця" призначила 18 додаткових "літніх" потягів на морські курорти

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міськдержадміністрації, заплановано введення обмежень транспортного руху:

Відео дня

25-26 травня – під час фестивалю «Країна Франкіана» на площі імені Івана Франка до перехрестя з вулицею Ольгинською та до перехрестя з вулицею Станіславського;

25 травня з 5.30 до 17.30 – під час міжнародних змагань з велосипедного спорту RACE HORIZON PARK за маршрутом: площа Перемоги – проспект Перемоги – розворот біля станції метро «Шулявська» – проспект Перемоги – площа Перемоги; з 5.30 до 17.30 – Хрещатик – бульвар Тараса Шевченка.

26 травня у зв’язку з велозмаганнями з 9.30 до 16.00 – вулиця Миколи Грінченка – вулиця Кіровоградська – проспект Валерія Лобановського – вулиця Андрія Головка – вулиця Солом’янська – вулиця Протасів Яр – вулиця Миколи Грінченка (старт-фініш біля будинку № 28 на вулиці Солом’янська).

26 травня з 8.00 до 15.00 під час 27-го спортивно-благодійного «Пробігу під каштанами» буде перекрито рух за маршрутом: Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – вулиця Фізкультури – НСК «Олімпійський» – вулиця Еспланадна – вулиця Басейна – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності.

У КМДА зауважили, що 25 та 26 травня на киян та гостей міста чекає велика святкова програма, яка нараховує 26 заходів різноманітної тематики. Центральною подією святкування Дня Києва стане концерт на Контрактовій площі гурту Space і Дідьє Маруані в супроводі симфонічного оркестру.